torstai 19. toukokuuta 2016

Kuka, Mitä, HÄ?

Apua, minä bloggaamassa!? Tyttö, joka on aina sanonut ettei osaa tuottaa ajatuksiaan paperille, vaikka puhetta riittäisi senkin edestä.. No uusia haasteita ja riskejä tässä on otettu nyt viime aikoina, joten onhan se nyt tämäkin koettava ja nähtävä.

Olen siis liikunta- ja terveysalan ammattilainen, joka on juuri irtisanoutunut hyvästä ja vakituisesta työstä saavuttaakseen unelmansa. Työskentelin kuntokeskuksessa asiakaspalveluvastaavana, kunnes sain mahdollisuuden käydä tekemään sitä mistä nautin ja mihin olen kouluttautunut, eli liikunnanohjaajan ja personal trainerin hommia. Teen yhteistyötä Malmilla sijaitsevan erittäin ammattitaitoisen pt studio JM Sykkeen kanssa, mutta koska valmista asiakasryhmää minulla ei ole, saa tämä likka paiskia nyt töitä enemmän kuin koskaan. Otin suuren riskin, kun irtisanouduin sillä mikään muu ei tällä hetkellä ole varmaa kuin se, että tavoitteita ja unelmia täytyy olla ja nyt mennään päättäväisesti niitä kohti.


Tällä hetkellä suurin tavoitteeni ja haaveeni on saada omat valmennukset pyörimään ja päästä auttamaan mahdollisimman monia löytämään terveelliset elämäntavat ja hyvän olon sekä pääsemään omiin tavoitteisiin. Tämä blogi tulee siis toimimaan ns. päiväkirjana aloittelevan nuoren yrittäjän elämästä ja omien unelmien tavoittelemisesta. En halua lokeroida itseäni tai blogiani mihinkään tiettyyn kategoriaan, mutta luulen, että suurin osa teksteistäni tulee käsittelemään monipuolisesti hyvinvointia, omaa arkeani ja haasteita liikunta-alan yrittäjänä. Tervetuloa mukaan! :)

Menoani voi seurata myös;
Facebook: Personal trainer Miira-Mari Muukkonen 
Instagram: @miiramari 
Snapchat: @miiramari


Ps. Ensimmäinen ryhmävalmennus alkaa jo 7.6. porrastreenien merkeissä Herttoniemessä, Majavatien portaissa.
Portaat ovat monipuolinen ympäristö kohottaa lihas- sekä aerobista kuntoa ja osa treeneistä tullaan vetämään myös tasamaalla, lihaskuntoa kehittäin kehon omalla painolla. 
Harjoitusajat:
Ti 7.6. klo 19:00
Ti 14.6. klo 19:00
To 16.6. klo 19:00
Ti 21.6. klo 19:00
Ti 28.6. klo 19:00
To 30.6. klo 19:00

Osoite: Majavatie 11, 00800 Helsinki

Hinta: VAIN 69€!

Nopeat syövät hitaat, joten ilmoittaudu heti http://jmsyke.fi/ohjatut-porrastreenit-herttoniemessa/ tai miira-mari@jmsyke.fi


Seuraavaksi kerron miten päädyin liikunta-alalle ja avaan hieman miksi otin näin suuren riskin ja irtisanouduin hyvästä ja vakituisesta työstäni.

Heräsikö kysymyksiä? Olisiko sinulla ideoita, mistä voisin kirjoittaa? Jätä ihmeessä kommenttia tai laita sähköpostia J

-Miikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti