maanantai 27. kesäkuuta 2016

My kind of midsummer

Juhannus, yksi lempijuhlistani! Ihanat Suomen yöttömät yöt mökillä, parhaiden ystävien sekä hyvän ruoan ja juoman seurassa, siitä on hyvä keskikesän juhla tehty. Tänäkin vuonna juhannukseni koostui näistä asioista ja tällä kertaa Kolilla. Parina viime vuonna olemme olleet Tahkolla, joten Koli oli mukavaa vaihtelua ja meno siellä oli täysin erilaista. Saas nähdä mitä ensi vuonna keksitään ;) 

Perjantaina juhlimme oikein kunnolla tätä keskikesän juhlaa ja kävimme oikein paikallisessa nostamassa bileet pystyyn karaoken voimin. Kyllä luit oikein, karaokea. Tuolloin se tuntui hyvältä ajatukselta :D Hauskaa kyllä oli ja naurettua tuli paljon. Kuvia en tosin muistanut tältä illalta napsia, mutta ehkä ihan hyvä niin.


Lauantai meni sitten hieman rauhallisemmissa tunnelmissa ja suppailessa. En osaa edes sanoin kuvailla sitä tunnetta mikä siellä vesillä meloessa tulee, se vapaus ja rauhallisuus on jotain mahtavaa, varsinkin niissä upeissa mökkimaisemissa. Päivällä meloessa sain nauttia auringosta, mutta mikään ei vedä vertoja sille fiilikselle mikä tuli yöllisellä SUP retkelläni! Pahoittelut, sillä tältäkään päivältä ei juuri kuvasaldoa ole.

Päivällä auringon ottoa


Saunan raikkaana, klo 01:00 vain minä ja lauta<3

Koli on kyllä söpö pieni ja rauhallinen kylä missä asuu ystävällisiä ihmisiä, jotka puhuvat hauskaa murretta. Olen kyllä sisimmässäni luonnonlapsi, joka nauttii kauniista luonnosta ja pienen kylän yhteisöllisyydestä, mutta pysyvästi en pystyisi maalla asumaan. Pienenä vietin paljon aikaa omalla mökillä, mutta harmikseni meillä ei enää sitä ole. Ehkä vielä joku päivä saan oman mökin järven rannalta, mihin pääsee aina arjen askareita ja huolia pakoon..

Ihana juhannus! Kiitos Koli, kiitos ystävät<3

Mitenkäs teidän juhannus sujui? Riehakkaasti festareilla vai rauhallisesti mökillä, vai kenties jotain siltä väliltä?


Ps. Haluaisitko päästä kokeilemaan suppailua? Tähän on nyt mahdollisuus keskiviikkona 29.6. Hernesaaren Rannassa. Olen tuolloin klo 11-16 siellä suppailemassa ja vuokrailemassa lautoja, nähdään siellä!


-Miikku

2 kommenttia:

  1. Miun juhannusaatto meni Imatralla grillaillessa, viiniä lipittäessä ja pyöräillessä Ukoskaan kokkoa kattomaan. Juhannuspäivänä käytiin meikäläisten ja Atun kanssa Iitiän lavalla tansseissa. Oli ihan superhauskaa, vaikka oon ihan surkee tanssija :D Siellä oli paljon myös nuoria ja ihan huikee meno. Suosittelen lavatansseja jussina! :) T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa super hauskalta! Pitää varmaan joku kerta lähtee kokeilemaan lavatansseja ;)

      Poista