maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi avautuu..

Olenkin jo aiemmin kertonut irtisanoutumisestani vakituisesta työstä ja tässä postauksessa avasin myös hieman sitä miten siihen päädyin. Perjantaina 17.6. siitä sitten tuli totista totta, sillä tuolloin oli viimeinen päiväni vakituisessa ja varmassa työssä.

Moni on kysellyt fiiliksiäni asian tiimoilta ja niinkuin olen monelle sanonutkin, niin en osaa pukea niitä sanoiksi. Tunteet ovat heitelleet laidasta laitaan ja ajatukset ovat olleet sekavat, sillä jouduin luopumaan tutusta ja turvallisesta, eikä kaikki tulevat työkuviot ole vielä varmoja. Olen ollut ja olen edelleen tulevasta jännittynyt, odottavainen, peloissani, innoissani.. mm. kaikki nämä tunteet olen käynyt läpi päivittäin.
Tähän epävarmuuteen on vain sopeuduttava, sillä tällä alalla varsinkin yrittäjänä ei mikään ole koskaan varmaa, mutta uskon että kova työ palkitaan! Tätä kirjoittaessani, kun kävin asiaa tarkemmin miettimään, niin kyllä päällimmäiset fiilikset ovat kuitenkin INNOSTUS ja ONNELLISUUS. Pääsen vihdoin tekemään työtä mistä nautin, mikä on intohimoni, mitä teen täydellä sydämellä. Rakkaudesta lajiin, niinkuin sanotaan! ;)


Kotisivuni löytyvät Facebookista nimellä, Personal trainer Miira-Mari Muukkonen ja sieltä voi käydä lukemassa mm. minkälainen olen valmentajana.
Palveluihini kuuluvat yksilö- ja pienryhmävalmennus, ravintovalmennus, yrityspalvelut ja tilaustreenit. Kaikki ovat aina yksilöllisesti räätälöityjä sekä alkukartoitus on ilmainen.

Pidän myös SUP tunteja/kursseja, mistä kirjoitin enemmän täällä.

Ota rohkeasti yhteyttä miira-mari@outlook.com ja etsitään juuri sinulle paras vaihtoehto!


PS. Reaaliaikaista menoani voi seurailla Snapchatista nimellä @miiramari ja myös Instagramista minut löytää samalla nimellä :)


-Miikku

2 kommenttia:

  1. Hei missäs uudet postaukset viipyvät? =]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tosiaan vierähtänyt viime kirjoituksesta.. Miten se aika meneekin näin nopeasti :D Tänään illalla kuitenkin on tulossa uutta tekstiä! ;)

      Poista